enda

Wes Craven

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Scream 4 2011 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The Last House on the Left 2009 Producer U/Spillefilm
The hills have eyes 2 2007 Manus, Produktion U/Spillefilm
The hills have eyes 2006 Produktion U/Spillefilm
Cursed 2005 Instruktion U/Spillefilm
Red Eye 2005 Instruktion U/Spillefilm
Scream 3 2000 Instruktion U/Spillefilm
Scream 2 1997 Instruktion U/Spillefilm
Scream 1996 Instruktion U/Spillefilm
Rædslernes hus 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
I gravens dybe stille ro 1987 Instruktion U/Spillefilm
Mareridt på Elm Street 3 1987 Manus U/Spillefilm
Krybende rædsel 1981 Instruktion U/Spillefilm
Summer of Fear 1978 Instruktion Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.