enda

Per Wiking

(1931 - 2007)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Medvirkende Tv-serie
Ikke lutter lagkage 1984 Instruktion Tv-serie
Henover midten 1982 Instruktion Tv-serie
D.A.S.K. 1981 Instruktion Tv-serie
Syd for Tana River 1963 Hotelportier DK/Spillefilm
Dronningens vagtmester 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Kampen mod bakterierne 1962 Speaker U/Dokumentarfilm
Min kone fra Paris 1961 Eriks kammerat i Paris DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Svensker DK/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Fessor DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Manfred DK/Spillefilm
Den skårede krukke 1958 Medvirkende Tv-film
Mor skal giftes 1958 Garrich, berider DK/Spillefilm
Styrmand Karlsen 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
Det tvungne giftermål 1957 Medvirkende Tv-film
Far til fire i byen 1956 1. tyv DK/Spillefilm
Den store gav-tyv 1956 Medvirkende DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Slagsbror #2 DK/Spillefilm
Kærlighed på kredit 1955 Den unge mand DK/Kort fiktion
Flugten til Danmark 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Der kom en dag 1955 Frihedskæmper DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Danser ved festen DK/Spillefilm
Arvingen 1954 Staldkarl DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.