enda

Wilhelm Møller

(1884 – 1945)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ebberød Bank 1943 Chresten Løgholm DK/Spillefilm
En Mand af betydning 1941 Sangforeningsmedlem DK/Spillefilm
Den standhaftige Spillemand 1920 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ægtemænd i Knibe 1915 Herredsfuldmægtigen DK/Kort fiktion
Dobbeltgængeren 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Gøglerens Elskov 1912 Anton, tjener hos Martens DK/Spillefilm
Pigernes Jenser 1912 1. betjent DK/Kort fiktion
Lumpacivagabundus 1912 Naals tilskærer DK/Spillefilm
Det mørke Punkt 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Den afbrudte Bryllupsnat 1911 Generalen DK/Kort fiktion
Københavnerliv 1911 Krøllevalde, slagtersvend DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.