enda

Will Ferrell

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Daddy's Home 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen 2013 Ron Burgundy, Manus, Producer U/Spillefilm
Hansel And Gretel: Witch Hunters 2013 Producer U/Spillefilm
The campaign 2012 Cam Brady, Producer U/Spillefilm
Bachelorette 2012 Producer U/Spillefilm
Megamind 2010 Megamind U/Spillefilm
Semi-Pro 2008 Jackie Moon U/Spillefilm
Blades of glory 2007 Chazz Michael Michaels U/Spillefilm
Peter Pedal 2006 Ted, the man with the yellow hat U/Spillefilm
Stranger than fiction 2006 Harold Crick U/Spillefilm
Forhekset 2005 Jack Wyatt/Darrin U/Spillefilm
Anchorman 2004 Ron Burgundy, Manus U/Spillefilm
Melinda and Melinda 2004 Hobie U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.