enda

Will Smith

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aladdin 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Suicide Squad 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Skønheden i alting 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Focus 2015 Nicky U/Spillefilm
Concussion 2015 Medvirkende U/Spillefilm
After Earth 2013 Cypher Raige, Producer U/Spillefilm
Men in Black 3 2012 Agent J U/Spillefilm
This means war 2012 Producer U/Spillefilm
Karate kid 2010 Producer U/Spillefilm
Syv liv 2009 Ben Thomas U/Spillefilm
Biernes hemmelige liv 2009 Producer U/Spillefilm
Hancock 2008 John Hancock, Producer U/Spillefilm
Lakeview Terrace 2008 Producer U/Spillefilm
I Am Legend 2007 Robert Neville U/Spillefilm
Jagten på lykke 2006 Chris Gardner, Produktion U/Spillefilm
Hitch 2005 Alex 'Hitch' Hitchens U/Spillefilm
I, robot 2004 Del Spooner U/Spillefilm
Stor ståhaj 2004 Oscar (org.version) U/Spillefilm
Bad Boys II 2003 Mike Lowrey U/Spillefilm
Men in Black II 2002 Agent Jay U/Spillefilm
The Legend of Bagger Vance 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Wild Wild West 1999 James T. West U/Spillefilm
Enemy of the state 1998 Robert Clayton Dean U/Spillefilm
Men in Black 1997 J U/Spillefilm
Independence Day 1996 Capt. Steven Hiller U/Spillefilm
Bad Boys 1995 Mike Lowrey U/Spillefilm
En ukendt ven 1993 Paul U/Spillefilm
Made in America 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.