enda

Willem Dafoe

(1955 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mordet i Orientekspressen 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Great Wall 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 L DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 L DK/Spillefilm
The Hunter 2011 Medvirkende U/Spillefilm
Antichrist 2009 He DK/Spillefilm
Daybreakers 2009 Lionel 'Elvis' Cormac U/Spillefilm
Anamorph 2007 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Beans ferie 2007 Carson Clay U/Spillefilm
xXx2 - The Next Level 2005 George Deckert U/Spillefilm
Manderlay 2005 Graces far DK/Spillefilm
Final Cut: The Making and Unmaking of Heaven's Gate 2004 Fortæller U/Dokumentarfilm
The Clearing 2004 Arnold Mack U/Spillefilm
Spider-Man 2002 Green Goblin/Norman Osborn U/Spillefilm
Auto Focus 2002 John Carpenter U/Spillefilm
American Psycho 2000 Detective Donald Kimball U/Spillefilm
Shadow of the Vampire 2000 Max Schreck U/Spillefilm
The Boondock Saints 1999 FBI Agent Paul Smecker U/Spillefilm
Speed 2: Cruise Control 1997 John Geiger U/Spillefilm
Den engelske patient 1996 Caravaggio U/Spillefilm
Dødens karteller 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Farligt alibi 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Klædt af til mord 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Vilde hjerter 1990 Bobby Peru U/Spillefilm
Håbets sejr 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Saigon - et helvede for strømere 1988 Medvirkende U/Spillefilm
The Last Temptation of Christ 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Mississippi burning 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Platoon - kamp-patruljen 1986 Medvirkende U/Spillefilm
To live and die in L.A 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Landevejens skøre gutter 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.