enda

William Arnold

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lovelace 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
American pie: Reunion 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Crazy, Stupid, Love 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Meet the parents - Little Fockers 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Imagine that 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Last holiday 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
In Good Company 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Punch-Drunk Love 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Magnolia 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Masser af penge 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.