enda

William Boyd

(1895 – 1972)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
En god mand i Afrika 1993 Manus U/Spillefilm
Chaplin 1992 Manus U/Spillefilm
Mister Johnson 1990 Manus U/Spillefilm
Kampen i bjergene 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Texas' vovehalse 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Helten fra Nevada 1944 Medvirkende U/Spillefilm
De forsvundne mexikanere 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Hopalong snupper dusøren 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Den kejthåndede bandit 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Olierøverne fra Texas 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Guldrøverne i Mexico 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Spøgelsesminen 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Antilopedalens hemmelighed 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Et hold-up i Colorado 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Manden med stålnerverne 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Oprør i Eldorado 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Diligencerøverne 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Med revolver og lasso 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Bandithøvdingen 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Farlige banditter 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Op med hænderne 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Den uovervindelige 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Ridende hævnere 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Rødhudernes hævn 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Togrøverne fra Rio Grande 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Sheriffen rydder Bulen 1936 Medvirkende U/Spillefilm
Banden fra klippebjergene 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.