enda

William C. Mellor

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The greatest story ever told 1965 Foto U/Spillefilm
Anne Franks dagbog 1959 Foto U/Spillefilm
Giganten 1956 Foto U/Spillefilm
Tilbage fra evigheden 1956 Foto U/Spillefilm
En mand steg af toget 1954 Foto U/Spillefilm
Død eller levende 1953 Foto U/Spillefilm
En plads i solen 1951 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.