enda

William Cameron Menzies

(1896 – 1957)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Angrebet fra Mars 1953 Instruktion, Produktionsdesign U/Spillefilm
Arch of Triumph 1948 Produktionsdesign U/Spillefilm
Udenrigskorrespondenten 1946 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hvem ringer klokkerne for? 1943 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mr. Lucky 1943 Scenograf U/Spillefilm
Af ild og støv 1942 Produktionsdesign U/Spillefilm
Borte med blæsten 1939 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.