enda

William D. Gordean

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Teenage mutant ninja turtles III 1993 Klip U/Spillefilm
Beethoven 2 1993 Klip U/Spillefilm
Beethoven 1992 Klip U/Spillefilm
Skøre teenage ninja skildpadder 1990 Klip U/Spillefilm
Ferie med bjørn på 1988 Klip U/Spillefilm
Dragnet - benhårde strømere 1987 Klip U/Spillefilm
Leg med ild! 1986 Klip U/Spillefilm
Ud at køre med de skøre 2 1984 Klip U/Spillefilm
Sharkys team 1981 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.