enda

William Dieterle

(1893 – 1972)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Richard Wagner 1955 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Vulcano 1948 Instruktion U/Spillefilm
Jazzens pionerer 1942 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
I djævelens sold 1941 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
klokkeren fra Notre Dame 1939 Instruktion U/Spillefilm
Juarez 1939 Instruktion U/Spillefilm
Blokade 1938 Instruktion U/Spillefilm
Emile Zolas Liv 1937 Instruktion U/Spillefilm
Fog Over Frisco 1934 Instruktion U/Spillefilm
Fashions of 1934 1934 Instruktion U/Spillefilm
[Die Gesunkenen] 1926 Grosser, sporvognskonduktør U/Spillefilm
Fräulein Julie 1922 Jean, tjeneren U/Spillefilm
Hintertreppe 1921 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.