enda

William Goldman

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Wild card 2015 Manuskript U/Spillefilm
Dreamcatcher 2003 Manus U/Spillefilm
Hearts in Atlantis 2001 Manus U/Spillefilm
Generalens datter 1999 Manus U/Spillefilm
Absolute Power 1997 Manus U/Spillefilm
The ghost and the darkness 1996 Manus U/Spillefilm
Maverick 1994 Manus U/Spillefilm
Chaplin 1992 Manus U/Spillefilm
Den usynlige mands erindringer 1992 Manus U/Spillefilm
Misery 1990 Manus U/Spillefilm
Prinsessen og de skøre riddere 1987 Manus U/Spillefilm
Heat 1986 Manus U/Spillefilm
Butch og Sundance - sådan begyndte det 1979 Producer U/Spillefilm
Magi 1978 Manus U/Spillefilm
Broen ved Arnhem 1977 Manus U/Spillefilm
Alle præsidentens mænd 1976 Manus U/Spillefilm
Marathonmanden 1976 Manus U/Spillefilm
Fire uheldige helte 1972 Manus U/Spillefilm
Butch Cassidy and the Kid 1969 Manus U/Spillefilm
Harper, privatdetektiv 1966 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.