enda

William Hanna

(1910 - 2001)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cartoon Crack-Ups 2004 Instruktion
Les Daltons en cavale 1983 Instruktion U/Spillefilm
Tom, Jerry og hundehvalpen 1954 Instruktion U/Kort fiktion
Den nedtrykte ælling 1954 Instruktion U/Kort fiktion
Vidunderklokken 1952 Instruktion U/Kort fiktion
Den flyvende kat 1951 Instruktion U/Kort fiktion
Robinson kat 1951 Instruktion U/Kort fiktion
Toms hængekøje 1951 Instruktion U/Kort fiktion
En kattens Casanova 1950 Instruktion U/Kort fiktion
Jerry som plejefar 1949 Instruktion U/Kort fiktion
Himmelekspressen 1949 Instruktion U/Kort fiktion
Katte-koncerten 1947 Instruktion U/Kort fiktion
Den forelskede ørn 1945 Instruktion U/Kort fiktion
Rædselskatten 1942 Instruktion U/Kort fiktion
Jerrys hønemor 1942 Instruktion U/Kort fiktion
Toms musefælde Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.