enda

William Holden

(1918 – 1981)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
S.O.B. - Højt skum 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Ansigtet på muren 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Gådefulde Fedora 1978 Medvirkende U/Spillefilm
21 Timer i München 1977 Medvirkende Tv-film
Nettet 1976 Max Schumacher U/Spillefilm
Det tårnhøje helvede 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Hun hed Breezy 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Den vilde bande 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Alvarez Kelly 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Et par ord om Danmark 1962 Speaker DK/Dokumentarfilm
Kavaleriets helte 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Broen over floden Kwai 1957 Medvirkende U/Spillefilm
En fremmed i byen 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Executive suite 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Sabrina 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Escape from Fort Bravo 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Bag pigtråd i Stalag 17 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Sunset Boulevard 1950 Joe Gillis U/Spillefilm
Født i går 1950 Medvirkende U/Spillefilm
The Man from Colorado 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.