enda

William Hornbeck

(1901 – 1983)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Giganten 1956 Klip U/Spillefilm
Shane - Den tavse rytter 1953 Klip U/Spillefilm
En plads i solen 1951 Klip U/Spillefilm
Det store valg 1948 Klip U/Spillefilm
Tyven fra Bagdad 1946 Klip U/Spillefilm
Det er herligt at leve 1946 Klip U/Spillefilm
War Comes to America 1945 Klip U/Dokumentarfilm
Hitlers lynkrig 1943 Klip U/Dokumentarfilm
Slaget om Storbritanien 1943 Klip U/Dokumentarfilm
Nazisterne går til angreb 1943 Klip U/Dokumentarfilm
Slaget om Rusland 1-2 1943 Klip U/Dokumentarfilm
Junglebogen 1942 Klip U/Spillefilm
Hvorfor blev der Krig? 1942 Klip U/Dokumentarfilm
Men are not gods 1936 Klip U/Spillefilm
Den røde pimpernel 1934 Klip U/Spillefilm
Boobs in the woods 1925 Klip U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.