enda

William Hoy

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Abraham Lincoln: Vampire hunter 2012 Klip U/Spillefilm
Sucker punch 2011 Klip U/Spillefilm
Watchmen 2009 Klip U/Spillefilm
Fantastic four: Rise of the Silver Surfer 2007 Klip U/Spillefilm
300 2006 Klip U/Spillefilm
Fantastic four 2005 Klip U/Spillefilm
I, robot 2004 Klip U/Spillefilm
We Were Soldiers 2002 Klip U/Spillefilm
The Bone Collector 1999 Klip U/Spillefilm
Manden med jernmasken 1998 Klip U/Spillefilm
Outbreak 1995 Klip U/Spillefilm
Patrioternes spil 1992 Klip U/Spillefilm
Sliver 1992 Klip U/Spillefilm
Danser med ulve 1990 Klip U/Spillefilm
Bedst af de bedste 1989 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.