enda

William Hurt

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Host 2013 Jeb U/Spillefilm
Ind i vildmarken 2007 Walt McCandless U/Spillefilm
The king 2005 Pastor David Sandow U/Spillefilm
A History of Violence 2005 Richie Cusack U/Spillefilm
Lost in space 1998 John Robinson U/Spillefilm
Skæbnespil 1998 Arthur Barret U/Spillefilm
Dark City 1998 Medvirkende U/Spillefilm
Michael ...en engel, ikke en helgen! 1996 Frank Quinlan U/Spillefilm
Smoke 1995 Medvirkende U/Spillefilm
The doctor 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Til verdens ende 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Alice 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Turist ved et tilfælde 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Blind hævn 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Broadcast news 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed uden ord 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Edderkoppekvindens kys 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Mord i Gorky Park 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Øjenvidnet 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.