enda

William J. Cassidy

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rocky V 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Maybe Baby 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Godt Nytår 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Karate Kid II 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fræk Business 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rocky III 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mellem to venner 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.