enda

William J. Creber

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Spy hard 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Street fighter - Det endelige opgør 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lad os slå "de gamle" ihjel 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jagten på drømmepigen 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tilbage til virkeligheden 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Alle gode gange to 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den vilde flugt 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Seje bøffer og hårde bananer 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Billet til helvede 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Øen og havet 1976 Produktionsdesign U/Spillefilm
SOS Poseidon kalder 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.