enda

William Jensen

(1892 – 1939)

Skuespiller og stuntmand.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Panopta III 1919 Kippy DK/Spillefilm
Panopta IV 1919 Kippy DK/Spillefilm
Panopta I 1918 Kippy DK/Spillefilm
Panopta II 1918 Kippy DK/Spillefilm
Barnet fra Skovsøen 1917 Rutzko, zigøjner DK/Spillefilm
Nattens Datter IV 1917 Cito, sigøjnerdirigent DK/Spillefilm
Søstrene Morelli 1917 "Stærke Jim" DK/Spillefilm
Skuddet fra Toldstationen 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.