enda

William Knoblauch

(1892 – 1980)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gertrud 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Pernilles korte frøkenstand 1964 Medvirkende Tv-film
Dannevirkenatten 1964 Medvirkende Tv-film
Venus fra Vestø 1962 Ole Klausen, sognerådsformand på Vestø DK/Spillefilm
Gloria 1957 Medvirkende Tv-film
Vesterhavsdrenge 1950 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.