enda

William M. Kerr

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tilbage i ringen 2013 Klip U/Spillefilm
Brudepiger 2011 Klip U/Spillefilm
I Love You, Man 2009 Klip U/Spillefilm
Droppet af Sarah Marshall 2008 Klip U/Spillefilm
Superbad 2007 Klip U/Spillefilm
Lucky you 2007 Klip U/Spillefilm
Men så kom Polly 2004 Klip U/Spillefilm
Nutty Professor II: Familien Klump 2000 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.