enda

William Reynish

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den skyldige 2018 Animation DK/Spillefilm
Home Grown 2017 Instruktion, Ide og research DK/Kort fiktion
Den magiske juleæske 2016 3D-modeller DK/Spillefilm
Fotografi nr. 576 2015 3D animator DK/Eksperimentalfilm
Eliten 2015 Art work DK/Spillefilm
Afvej 2015 Grafik DK/Kort fiktion
Whole 2014 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Seksten en halv time 2013 Animation DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.