enda

William Reynolds

(1910 – 1997)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kuk i kalenderen 1990 Klip U/Spillefilm
Årgang '89 1989 Klip U/Spillefilm
En fri mand 1988 Klip U/Spillefilm
Ishtar 1987 Klip U/Spillefilm
Dancers 1987 Klip U/Spillefilm
Piraterne 1986 Klip U/Spillefilm
Iscenesat 1984 Klip U/Spillefilm
Kaptajn Gulskæg 1983 Klip U/Spillefilm
Making love 1982 Klip U/Spillefilm
Heaven's Gate 1980 Klip U/Spillefilm
Old boyfriends 1978 Klip U/Spillefilm
Skillevejen 1977 Klip U/Spillefilm
Master gunfighter 1975 Klip U/Spillefilm
Sidste stik 1973 Klip U/Spillefilm
Godfather I 1972 Klip U/Spillefilm
Det store hvide håb 1970 Klip U/Spillefilm
Hello, Dolly 1969 Klip U/Spillefilm
Star 1968 Klip U/Spillefilm
Kanonbåden San Pablo 1966 Klip U/Spillefilm
The Sound of Music 1965 Klip U/Spillefilm
Vor mand Flint 1965 Klip U/Spillefilm
Kosakken Taras Bulba 1962 Klip U/Spillefilm
Kærligheds-fontænen 1954 Klip U/Spillefilm
Luftbroen 1950 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.