enda

William Sandell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Next 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Poseidon 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Master and Commander - Til verdens ende 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Paycheck 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Deep Blue Sea 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Small Soldiers 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Air Force One 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Glimmer Man 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Outbreak 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Flintstones 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hokus pokus 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sidste udkald 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Alle disse kvinder 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
RoboCop 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kliken fra St. Elmo 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vi flyver endnu højere 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.