enda

William Shatner

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rejsen tilbage til Jorden 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Star Trek II - Khans hævn 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Star Trek 1979 Medvirkende U/Spillefilm
S.O.S. Miami Airport 1979 Medvirkende Tv-film
Gudernes mysterier 1976 Fortæller U/Dokumentarfilm
Lynchning 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.