enda

William Steinkamp

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tolken 2005 Klip U/Spillefilm
Juryen 2003 Klip U/Spillefilm
Ikke et ord 2001 Klip U/Spillefilm
Heartbreakers 2001 Klip U/Spillefilm
Tilfældige hjerter 1999 Klip U/Spillefilm
Samleren - Kiss the girls 1997 Klip U/Spillefilm
Besat af fortiden 1996 Klip U/Spillefilm
A time to kill 1996 Klip U/Spillefilm
The firm - Firmaets mand 1993 Klip U/Spillefilm
En duft af kvinde 1992 Klip U/Spillefilm
Man Trouble 1992 Klip U/Spillefilm
Havana 1990 Klip U/Spillefilm
Scrooged 1988 Klip U/Spillefilm
Tyven der vidste for meget 1987 Klip U/Spillefilm
En vild nat i byen 1987 Klip U/Spillefilm
Mit Afrika 1985 Klip U/Spillefilm
Hvide nætter 1985 Klip U/Spillefilm
Farlig impuls 1984 Klip U/Spillefilm
Tootsie 1982 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.