enda

William Wyler

(1902 – 1981)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Offer for en samler 1965 Instruktion U/Spillefilm
Sladder 1962 Instruktion U/Spillefilm
Ben-Hur 1959 Instruktion U/Spillefilm
Desperate timer 1955 Instruktion U/Spillefilm
Prinsessen holder fridag 1953 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Detective Story 1951 Instruktion U/Spillefilm
Arvingen 1949 Instruktion U/Spillefilm
De bedste år 1946 Instruktion U/Spillefilm
The Memphis Belle 1944 Instruktion, Manus, Foto U/Dokumentarfilm
De små ræve 1941 Instruktion U/Spillefilm
Brevet 1940 Instruktion, Producer U/Spillefilm
En mand kom til Texas 1940 Instruktion U/Spillefilm
Stormfulde højder 1939 Instruktion U/Spillefilm
Jezebel 1938 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Blindgaden 1937 Instruktion U/Spillefilm
Mands vilje 1936 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.