enda

William Ziegler

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
McQ renser ud 1974 Klip U/Spillefilm
Sidste mand i live 1971 Klip U/Spillefilm
Topaz 1969 Klip U/Spillefilm
Yndig - men giftig 1968 Klip U/Spillefilm
De 5 desperate 1968 Klip U/Spillefilm
My Fair Lady 1964 Klip U/Spillefilm
Ung mand fra Philadelphia 1959 Klip U/Spillefilm
Læderhalsene 1955 Klip U/Spillefilm
Farligt møde 1951 Klip U/Spillefilm
Rebet 1948 Klip U/Spillefilm
High Tide 1947 Klip U/Spillefilm
Det glade Vanvid 1946 Klip U/Spillefilm
En Farlig Kvinde 1939 Klip U/Spillefilm
Ungerne paa Bjørnejagt 1938 Klip U/Kort fiktion
Came the Brawn 1938 Klip U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.