enda

Willy Berg Hansen

(1935 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En enkelt til Waterloo 1976 Producer Tv-film
Zurp Ahtamn 1971 Dekorationer DK/Dokumentarfilm
Desertøren 1971 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kong Lear 1971 Rekvisitør DK/Spillefilm
Med kærlig hilsen 1971 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tintomara 1970 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mordskab 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Rekvisitør DK/Spillefilm
Stormvarsel 1968 Rekvisitør DK/Spillefilm
Uden en trævl 1968 Rekvisitør DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Rekvisitør DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Rekvisitør DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Rekvisitør DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dyden går amok 1966 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Rekvisitør DK/Spillefilm
Soyas tagsten 1966 Rekvisitør DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Rekvisitør DK/Spillefilm
Passer passer piger 1965 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Sytten 1965 Rekvisitør DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 Rekvisitør DK/Spillefilm
Gertrud 1964 Rekvisitør DK/Spillefilm
Selvmordsskolen 1964 Scenemester DK/Spillefilm
Slottet 1964 Regi DK/Spillefilm
Bussen 1963 Regi DK/Spillefilm
April 1963 Regi DK/Spillefilm
Drømmen om det hvide slot 1962 Regi DK/Spillefilm
Det tossede paradis 1962 Rekvisitør DK/Spillefilm
Oskar 1962 Rekvisitør DK/Spillefilm
Landsbylægen 1961 Rekvisitør DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 Scenemester DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.