enda

Willy Rohde

(1934 – 2018)

Fotograf. Født 1/2 1934, død 27/7 2018. Willy Rohde har været fotograf på en lang række dokumentar- og virksomhedsfilm produceret af selskabet Teknisk Film Compagni. I dag indehaver af Willy Rohde Filmproduktion ApS.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
To landsbyer 1986 Fotograf, Klipper DK/Dokumentarfilm
Den sidste lejr 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Dyrepasser i Zoo 1984 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
[Du spiser for at leve] 1983 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Marias dag 1983 Produktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Saucundas anden afgrøde - et risprojekt i Guinea Bissau 1981 Klipper, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Dronningen besøger Sydslesvig - 13. juni 1978 1979 Foto DK/Dokumentarfilm
Udvikling eller afvikling - en stillehavsø i opbrud 1978 Produktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Vi laver tøj 1976 Produktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
En bedre verden 1976 Foto DK/Dokumentarfilm
En nomadefamilie i vestafrika 1976 Foto DK/Dokumentarfilm
En bondefamilie i Vestafrika 1976 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En byfamilie i Vestafrika 1976 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Guru Maharaj Ji 1975 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Om partnere 1974 Foto DK/Dokumentarfilm
Skolevejen 1974 Foto DK/Dokumentarfilm
Fødselsdagsgaven 1974 Foto DK/Dokumentarfilm
Revykøbing kalder 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Kommunen der skiftede ansigt 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Spil med ting 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
How to play municipality? 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Hos os i Bangladesh 1972 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Hos os i Tanzania 1972 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Hos os i Jordan 1972 Fotograf DK/Dokumentarfilm
De fremmede 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
§ 70 deres førerbevis er i fare 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Samtale om natten i København 1970 Foto Tv-film
At vinde krigen 1970 Foto Tv-dokumentar
Lad dem leve 1970 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Livet er en cirkus 1969 Foto DK/Dokumentarfilm
Pas på bilens sikkerhedsudstyr 1969 Foto DK/Dokumentarfilm
Broen til Biafra 1968 Foto DK/Dokumentarfilm
Cementkrucifikset 1968 Foto DK/Dokumentarfilm
S-tog vort tog 1968 Foto DK/Dokumentarfilm
Nathalie Krebs - Saxbo stentøj 1968 Foto DK/Dokumentarfilm
Familien i fin form 1968 Foto DK/Dokumentarfilm
Varme i landbruget 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Øen 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Cellens fysiologi 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Ukrudtsbekæmpelse med kemiske midler 1966 Foto DK/Dokumentarfilm
Der var engang to landsbyer 1966 Foto DK/Dokumentarfilm
Stofskifteforsøg 1965 Foto DK/Dokumentarfilm
Superfosfat 1957 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.