enda

Willy Schmidt-Gentner

(1894 – 1964)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sen kærlighed 1943 Musik U/Spillefilm
Kun en bajads 1943 Musik U/Spillefilm
Wienerblod 1942 Musik U/Spillefilm
I solskin 1936 Musik U/Spillefilm
Episode 1935 Musik U/Spillefilm
Maskerade 1934 Musik U/Spillefilm
Moderne ægteskab 1926 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.