enda

Winona Ryder

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Deeds 2002 Babe Bennett/Pam Dawson U/Spillefilm
Lost souls 2000 Maya Larkin U/Spillefilm
Autumn in New York 2000 Charlotte Fielding U/Spillefilm
Girl, Interrupted 1999 Susanna U/Spillefilm
Celebrity 1998 Nola U/Spillefilm
Alien - genopstandelsen 1997 Annalee Call U/Spillefilm
Heksejagt 1996 Abigail Williams U/Spillefilm
Kærlighedens mønster 1995 Finn Dodd U/Spillefilm
Reality Bites 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Little women - Pigebørn 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Uskyldens år 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Blanca Trueba U/Spillefilm
Dracula 1992 Mina Murray U/Spillefilm
Taxi - Night on Earth 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Edward Saksehånd 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Skønne sild 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Heathers 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Great balls of fire 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.