enda

Witold Adamek

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En kærligheds historie 1988 Foto U/Spillefilm
Dekalog 6 1988 Foto U/Spillefilm
Fodboldpoker 1988 Foto U/Spillefilm
Årets helt 1987 Foto U/Spillefilm
Årets helt 1986 Foto U/Spillefilm
Bodensee 1985 Foto U/Spillefilm
Baryton 1984 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.