enda

Wojciech Kilar

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Poste restante 2009 Musik U/Dokumentarfilm
We own the night 2007 Musik U/Spillefilm
Pianisten 2002 Musik U/Spillefilm
Portræt af en kvinde 1996 Musik U/Spillefilm
Death and the maiden 1994 Musik U/Spillefilm
The silent touch 1992 Musik U/Spillefilm
Dracula 1992 Musik U/Spillefilm
Blind chance 1987 Musik U/Spillefilm
En beretning om ung tragisk kærlighed 1986 Musik U/Spillefilm
En tid med rolig sol 1984 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.