enda

Wolf Kroeger

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Prince of Persia: The Sands of Time 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kærlighed i koleraens tid 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Eragon 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fartstriber 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Beyond Borders 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dragejægerne 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den 13. kriger 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Edge - rivalerne 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
De tre musketerer 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den sidste mohikaner 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
De kaldte os helte 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vi er ikke engle 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sicilianeren 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ladyhawke og lommetyven 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Chinatown bløder 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sandhedens time 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
First Blood 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bortført, for din egen skyld 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Skipper Skræk 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
To uheldige helte 1978 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sprængpunktet 1976 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.