enda

Woody Allen

(1935 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Wonder Wheel 2017 Instruktion U/Spillefilm
Wonder Wheel 2017 Instruktion
Café Society 2016 Instruktion U/Spillefilm
Irrational Man 2015 Instruktion U/Spillefilm
Magic in the Moonlight 2014 Instruktion, Manuskript U/Spillefilm
Blue Jasmine 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fading Gigolo 2013 Murray U/Spillefilm
To Rome with Love 2012 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Woody Allen: A documentary - Manhattan, movies & me 2012 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Midnight in Paris 2011 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mig og Melody 2010 Instruktion, Manus U/Spillefilm
You Will Meet a Tall Dark Stranger 2010 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Vicky Cristina Barcelona 2008 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Cassandra's Dream 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Scoop 2006 Instruktion, Sid Waterman, Manus U/Spillefilm
Match Point 2005 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Melinda and Melinda 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Anything Else 2003 Instruktion, David Dobel, Manus U/Spillefilm
Hollywood Ending 2002 Instruktion, Val Waxman, Manus U/Spillefilm
Skorpionens forbandelse 2001 Instruktion, C.W. Briggs, Manus U/Spillefilm
Small Time Crooks 2000 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Dur & mol 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Celebrity 1998 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Antz 1998 Z U/Spillefilm
Harry - stykke for stykke 1997 Harry Block, Instruktion, Manus U/Spillefilm
Alle siger I love you 1996 Instruktion, Joe, Manus U/Spillefilm
Mig og Afrodite 1995 Instruktion, Lenny, Manus U/Spillefilm
Bullets over Broadway 1994 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Manhattan mord mysteriet 1993 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Mænd og koner 1992 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Skygger og tåge 1991 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Alice 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ægteskab for åbent tæppe 1990 Medvirkende U/Spillefilm
New York Stories 1989 Instruktion U/Spillefilm
Små og store synder 1989 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
En anden kvinde 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Radio Days 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
September 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hannah og hendes søstre 1986 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Den røde rose fra Cairo 1985 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Broadway Danny Rose 1984 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Zelig 1983 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
En midsommer-nats sex komedie 1982 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Stardust Memories (... mig og mine fans) 1980 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Manhattan 1979 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Rene linier 1978 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mig og Annie 1977 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Stråmanden 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed og død 1975 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Mig og fremtiden 1973 Instruktion, Medvirkende, Manus, Musik U/Spillefilm
Min yndlingsperversion 1972 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Mig og Bogart 1972 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Mig og revolutionen 1971 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Mig og moneterne 1969 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.