enda

Wyck Godfrey

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Safe Haven 2013 Producer U/Spillefilm
Twilight saga: Breaking dawn - del 2 2012 Producer U/Spillefilm
The twilight saga: Breaking dawn, del 1 2011 Producer U/Spillefilm
The Twilight Saga: Eclipse 2010 Producer U/Spillefilm
Dear John 2010 Producer U/Spillefilm
New moon 2009 Producer U/Spillefilm
Twilight 2008 Producer U/Spillefilm
Vejen til Betlehem 2006 Produktion U/Spillefilm
Eragon 2006 Produktion U/Spillefilm
I, robot 2004 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.