enda

Wynn Thomas

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tilbage i ringen 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Odd Life of Timothy Green 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
All Good Things 2010 Scenograf U/Spillefilm
Get smart 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bedrag 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Inside Man 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Cinderella Man 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Analyze That 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Imellem venner 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
"Familie" terapi 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Når halen logrer med hunden 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mars Attacks! 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
To Wong Foo 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
A Bronx Tale - Gangsterens lærling 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Malcolm X 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jungle Fever 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mo' Better Blues 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Do the Right Thing 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ligepå og rå! 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ude på noget 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.