enda

Xenia Lach-Nielsen

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Minions 2015 Madge U/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Viola DK/Spillefilm
Drømmegaven 2003 Musik DK/Kort fiktion
Den gode søn 2001 Politibetjent DK/Kort fiktion
Mistænkt 2001 Katinka Kisch Spil
Den blå munk 1998 Fnisende pige DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Sekretær Tv-serie
Kun en pige 1995 Eva DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Irene DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Produktionsassistent Tv-serie
De nøgne træer 1991 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.