enda

Yaphet Kotto

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drabsafdelingen 1993 Medvirkende Tv-serie
Midnight run 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste chance 1987 William Laughlin U/Spillefilm
Djævlens håndlanger 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Dommeren ser rødt 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Brubaker - en bombe under systemet 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Knive i ryggen 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Rapport til politikommissæren 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Lev og lad dø 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.