enda

Yimou Zhang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Great Wall 2016 Instruktion U/Spillefilm
En kvinde, en pistol og en nudelbar 2011 Instruktion U/Spillefilm
The flowers of war 2011 Instruktion U/Spillefilm
Den forbudte by 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Min lange rejse 2005 Instruktion U/Spillefilm
House of Flying Daggers 2004 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Hero 2002 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Vejen hjem 1999 Instruktion U/Spillefilm
Ikke een mindre 1999 Instruktion U/Spillefilm
Shanghai triaden 1995 Instruktion U/Spillefilm
At leve 1994 Instruktion U/Spillefilm
Historien om Qiu Ju 1992 Instruktion U/Spillefilm
Under den røde lygte 1991 Instruktion U/Spillefilm
Ju Dou - Flammende begær 1990 Instruktion U/Spillefilm
Terra cotta krigeren 1990 Medvirkende U/Spillefilm
De røde marker 1987 Instruktion U/Spillefilm
Den gule jord 1984 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.