enda

Yoko Ono

(1933 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Misfits - 30 Years of Fluxus 1993 Musik, Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Imagine: John Lennon 1988 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Erection 1971 Instruktion U/Kort fiktion
Apotheosis 1970 Instruktion U/Kort fiktion
Fly 1970 Instruktion U/Kort fiktion
Rape 1969 Instruktion Tv-film
Smile 1968 Instruktion U/Dokumentarfilm
Bottoms 1967 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.