enda

Yul Brynner

(1915 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dødens by 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Spionkrigen 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Når hestetyve elsker 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Adiós, Sabata 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Sultan - Indiens frihedshelt 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Kosakken Taras Bulba 1962 Taras Bulba U/Spillefilm
Syv mænd sejrer 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Een gang til med følelse 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Anastasia 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Kongen og jeg 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.