enda

Yves Boisset

(1904 – 1990)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Klapjagt 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Menneskejagt uden nåde 1983 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jaget af fortiden 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Intet at melde 1973 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Attentatet 1972 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.