enda

Yves Mirande

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bag Façaden 1939 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Moulin Rouge - Nat i Paris 1939 Manus U/Spillefilm
Et balkort 1938 Manus U/Spillefilm
Ikke helt almindelig 1935 Manus U/Spillefilm
Prinsesse Tam Tam 1935 Manus U/Spillefilm
Greven af Paris 1934 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.