enda

Yves Montand

(1921 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kilden i Provence 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Manon og kilden 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Tjener 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Fremmede i natten 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Colt 357 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Vildmanden 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Som brødre 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Gidslet 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Her går det godt 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Mig eller David 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Tilståelsen 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Den røde cirkel 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Z 1968 Medvirkende U/Spillefilm
En aften - et tog 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Let's make love 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Heksejagt 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Frygtens pris 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Nattens porte 1946 Diego U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.