enda

Yvonne Ekmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Med kærlig hilsen 1971 Pige i kontrabas i 1740 DK/Spillefilm
Dage i min fars hus 1968 Monica DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Leder af børnelejr DK/Spillefilm
Ih, du forbarmende! 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 Linnedsjomfru DK/Spillefilm
Kampen om Næsbygaard 1964 "Dukebarnet" DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.