enda

Zac Efron

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Greatest Showman 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Mike and Dave Need Wedding Dates 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Bad Neighbors 2 2016 Medvirkende U/Spillefilm
We Are Your Friends 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Parkland 2013 Medvirkende U/Spillefilm
The lucky one 2012 Logan U/Spillefilm
New Years Eve 2011 Paul U/Spillefilm
Me and Orson 2010 Richard Samuels U/Spillefilm
17 Again 2009 Mike O'Connell U/Spillefilm
High School Musical 3: Senior Year 2008 Troy Bolton U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.